Sådan lytter du

Udsendelserne kan høres via internettet på en computer eller smartphone, og du kan downloade de enkelte programmer. Hvis du gerne vil have at vide, når der kommer nye programmer, kan de podcastes. På en smartphone er det nemmest at høre udsendelserne med en podcast app som fx iTune eller TuneIn. Du kan også høre udsendelserne med en særlig internetradio. Hvis man vil høre hele fladen fra sin computer eller smartphone, kan man gøre det med vores live stream.

Podcast

Vi har skrevet en vejledning til de mest almindelige muligheder for at podcaste.

Vi har lavet følgende opdeling, så du selv kan vælge, hvad du vil abonnere på:
Alle udsendelser 
Klassisk musik
Kultur
Litteratur
Musik (al musik undtagen klassisk musik)
Natur
Samfund
Videnskab og filosofi
 

(Hvis du oplever, at at der kommer en uforståelig tekst frem, når du trykker på et af overstående links, mangler du noget til din browser).

Det er også muligt at abonnere på en række af Den2Radios serier.

Download

Udsendelserne kan downloades ved at trykke på download under den enkelte udsendelse. Hvis man vil downloade alle udsendelser i en uge, skal du på www.den2radio.dk vælge den udsendelse, der hedder "Den2Radio - uge" (efterfulgt af ugenummeret).

Internettet

Udsendelserne kan høres på internettet. Hvis du vil høre hele sendefladen i en uge, skal du på www.den2radio.dk vælge den udsendelse, der hedder "Den2Radio - uge" (efterfulgt af ugenummeret).

FM

Du kan lytte til Den2Radio på 102,9 MHz mellem kl. 11-12 i Københavnsområdet.

DAB

Den2Radio sender ikke på DAB.

Smartphone

Hvis du har en smartphone (fx en iPhone, en Android eller Windows Phone) kan du høre udsendelserne direkte, via internettet på vores hjemmeside. Vi anbefaler at podcaste via en "app".

Internetradio

Internetradio skal ikke forveksles med at høre radio på sin computer. Man kan få særlige radioapparater til at høre radio på internettet. Den2radio kan aflyttes som stream enten i  aac- eller mp3-kvalitet.

Indtast disse adresser i netradioen:
http://aacstream.den2radio.dk  ( 64kBit/s)
http://mp3stream.den2radio.dk   (160 kBit/s)

 

Live stream

Det er muligt at høre hele fladen i en live stream. Når man følger linket, kan man blive spurgt om, man vil åbne en fil (der er en besked til ens player (f Microsoft Media Player eller iTunes). Sig ja til at åbne.