Der kan ske så meget!

Udsendelse d.3.-9. juli. 2021
Udsendelse d.12.-18.januar. 2019
Udsendelse d. 10.- 16.september. 2016

"Der kan ske så meget" er stemmer fra 1986. Seks unge fra 13-19 år blev interviewet til et diasshow, med samme titel for at give de unge en chance for at udtrykke deres holdninger til nuet, deres følelser og forventninger til fremtiden.

Vi møder to 13 -årige BZ piger, der trækker klare streger i sandet mellem "dem og os", når de fortæller om politiets brutalitet, da Ungeren var besat på Jagtvej 69. Og vi møder den 19-årige KUér, der klart vedkender sig sine borgerlige holdninger og skælder ud på sine mandlige kolleger, der sætter kvinder til at varme hveder, mens de selv diskuterer.

Der er også den fagligt aktive elektrikerlærling, Thorleif, den noget forsømte og kun 15-årige Danny og den overskudsagtige punker og bzér Mads, der synes det er i orden at stjæle fra supermarkedet.

Hvorvidt de unge har ændret deres drømme fra dengang til nu må lytteren bedømme, men det er helt sikkert at de selvfølgelig HAR drømme og holdninger selvom de blev kaldt NÅ-generationen.

Tilrettelæggelse: Anne Eggen

Interviewene stammer fra diasshowet: "Der kan ske så meget" produceret af Victorias Værksted (86) af Anne Eggen, Eva Junge Jensen og foto Kurt Lønstrup
 

MEDARBEJDER

Anne Eggen