Frk. Kræsen: Lakrids

Udsendelse d. 14. - 20. juli. 2018
Udsendelse d.12. - 18. september. 2015
Udsendelse d. 10. - 16. maj - 2014

I Frk. Kræsen skal det handle om lakrids.

Den svenske madjournalist Linn Katarina Grubbström tager en snak med Åse Solveig Hansen fra Instituttet for fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Hun fortæller om hvor lakridsroden kommer fra og hvordan den bliver til lakrids.

Derefter har Linn mødt Johan Bülow på "LAKRIDS by Johan Bülow", som i 2007 startede med at producere lakrids på Bornholm, og i dag sælger til hele verden.

Sidst i dagens program kan du også høre Eva Vedel, som sammen med Johan Bülow har startet den danske lakridsfestival.

Du kan finde mere information og inspiration på Frk. Kræsens madblog og Facebook. Du kan også lytte til programmet på iTunes.

MEDARBEJDER

Linn Grubbström

PROGRAMSERIE

Frk. Kræsen