Bøger: December - 2014

Udsendelse d.29.nov.- 5.dec. - 2014

"Bøger" er titlen på Den2Radios nye bogmagasin. Vi lægger ud med Bent V. Nielsens nye bog ”Den svævende tankbestyrer”. Jens Winther har mødt forfatteren på bogmessen i November til en snak om bogen og om Vendsyssel. Bent V. Nielsen begynder med at læse lidt op.

Bent V. Nielsens roman Den svævende tankbestyrer, er udkommet på forlaget Gyldendal

Den organiserede kriminalitet med kokainen som omdrejningspunkt har fået større og større indflydelse i vort økonomiske og politiske liv. I en ny reportagebog –ZeroZeroZero, -fortæller den dødstruede italienske journalist Roberto Saviano om den globale kokain-økonomi og forbindelserne mellem den organiserede kriminalitet og den politiske magt. Jens Lohmann anmelder.

Roberto Savianos bog ZeroZeroZero er udkommet på forlaget Gyldendal i Lorens Juul Madsens oversættelse.

Den traditionelle boghandel som vi kender den er i krise. Herhjemme har 20 af dem hvert år måttet dreje nøglen om. Men nu vender udviklingen måske for en ny type boghandel for bogelskere har set dagens lys - og inspirationen kommer fra USA. Vi har besøgt Thiemers Magasin i Tullinsgade på Vesterbro i København. Ejeren er Rikke Viemose .  Karl Johan Mikkelsen har tilrettelagt.

MEDARBEJDER

Anette Bruun Johansen

PROGRAMSERIE

Bøger