Om Den2Radio

Den2Radio gik i luften den 1. maj 2008 og bygger på den klassiske idé om public service og er uafhængig af økonomiske og politiske særinteresser.

Det er professionelle radiofolk, der står bag Den2Radio, som producerer kvalitetsradio og tilbyder en mangfoldighed i det danske medielandskab.

Vi lægger vægt på at formidle temaer og informationer upartisk og sagligt, og ønsker at nå alle aldersgrupper, der efterspørger kvalitetsradio. Den2Radio fungerer også som et inspirerende værksted, hvor interesserede, f.eks. studerende, kan lære at lave radio. På den måde er Den2Radio med til at føre en vigtig del af dansk kulturformidling videre – og ikke mindst videreudvikle den.

Den2Radio er en netradio. Udsendelserne er frit tilgængelige på internettet for alle og bliver sendt i forskellige formater, så man kan høre udsendelserne på internettet, på en smartphone eller downloade dem.
Hver uge produceres en ny programflade, og det er muligt at finde og genhøre hvert enkelt program i vores online arkiv.

Den2Radio er en forening, som optager medlemmer med interesse for radioproduktion, og som aktivt vil medvirke til at fremme foreningens formål. Den2Radios vedtægter. 

Hvis du har en idé til en udsendelse, er du velkommen til at henvende dig på mail@den2radio.dk. Skriv gerne et telefonnummer.