Science Stories

Science Stories er en platform for formidling af videnskabshistorier, der skal inspirere og øge interessen for videnskab.  Vi vil gøre videnskab til en større del af den offentlige kultur og give videnskab høj status i samfundet. Redaktionen er uafhængig og ikke underlagt udefrakommende politiske eller kommercielle interesser.
Vi har samlet en gruppe af Danmarks bedste og meste erfarne videnskabsformidlere, der alle deler en ambition om at skabe en medieplatform for videnskab og forskning. Vores projekt er baseret på basal nysgerrighed og fascination, men vi kan også være kritiske. Vi laver ikke PR for videnskaben men vi vil prøve at forstå grundlaget for viden og sætte den i perspektiv.

Uanset om det handler om sundhed, energi, eller sociale medier, er indsigt i og forståelse for videnskab og teknologi helt afgørende for at kunne navigere og handle, og løse de problemer og udfordringer, vi står overfor både nationalt og globalt. Science Stories har som kerneværdi at formidle viden og sætte den i perspektiv så borgere i samfundet kan få bedre indsigt og viden til at træffe oplyste valg.

Science Stories sender radioprogrammer og podcasts i samarbejde med den2radio. Programmerne kan høres som podcasts her på den2radio’s hjemmeside og på Science Stories hjemmeside.
God fornøjelse med lytningen
Jens Degett

Science Stories er støttet af Novo Nordisk Foundation