Ronkedorerne: Fra Bullshit til Børnetegninger

Udsendelse d. 7.- 13. april. 2018

den2radio’s Ronkedorer er halveret denne gang, men det bliver det ikke ringere af, for her vi Jens Raahauge og Egon Clausen i storform. De har hver 2 bøger med, som de taler meget engageret om.


Egon Clausen taler om ’Bullshit’ som Camilla Stockman og Janus Køster-Rasmussen har skrevet i fællesskab og ’Modkørende’ som er essays af Jokum Rohde. 

 

’Bullshit’ er en dokumentarisk beretning skrevet på baggrund af et stort kildemateriale om pigerne og drengene, der fandt en ny familie i bandelivet og lavede deres første rygmærke i den lokale ungdomsklub. ’Bullshit’ vandt i øvrigt Cavlingprisen i år. I essaysamlingen skriver dramatikeren Jokum Rohde om 80’ernes og 90’ernes København med beværtninger, drukkenbolte, stripklubber og avantgardeteater.

 

Jens Raahauge taler om 3. bind af  Kjeld Holms erindringer: ’Misklang og samklang’. Kjeld Holm er en markant debattør, teolog og idéhistoriker. 
Jens Raahauge taler også om, er Simon Bangs ’Børnetegninger’ som er tegninger af den 13-årige Simon Bang fra hans barndoms opland ved Fensmark på Sjælland. 

MEDARBEJDERE

Egon Clausen, Jens Raahauge

PROGRAMSERIE

Ronkedorerne