Anslag . november 2021 - 2

Udsendelse d.6. -12. november. 2021

Forfatteren og journalisten Jacques Berg læser uddrag af sine daglige notater under titlen Anslag. Med Søren Kierkegaards ord – ”at bringe i anslag” vil sige at gøre sin mening hørbar!

Hvem tilhører den menneskelige krop? Spørger Jacques Berg i denne uge. Han fortæller også om nødvendigheden af sprækker og om det demokratiske demokrati. Endelig har han været til Nicolas de Staël udstilling i Aix-en-Provence og hørt om en blændende hologramkoncert med Maria Callas.

Anvendt musik: Fransk nyindspilning af 3 Klaverkoncerter af Johann Sebastian Bach spillet af pianisterne David Fray, Jacques Rouvier, Emmanuel Christien og Audrey Vigoureux ledsaget og strygerensemblet fra Capitole-orkestret i Toulouse. Dirigent: Davis Fray.

Jacques Bergs tekstsamling Anslag I-II er udkommet på forlaget BoD i 2018. Anslag II-IV er udkommet på samme forlag i 2020. Tredje og sidste bind, Anslag V-VI er netop udkommet, og de trebind kan købes samlet eller enkeltvis i alle danske boghandlere eller bestilles (som trykt bog eller e-bog) på www.bod.dk.


Foto: Valérie Loubet

Udsendelsesserien er støttet af

 

MEDARBEJDER

Jesper Tang

PROGRAMSERIE

Anslag - 2020 - 2021