Brændende kærlighedsbreve

Udsendelse d. 20. - 26. januar. 2018

"Vi har brug for at belyse kærligheden og fordybe os i dens mange nuancer", siger kunstneren Natascha Thiara Rydvald "og give tid til rum og refleksion."

Natascha Thiara Rydvald  har skabt udstillingen "Brændende Kærlighedsbreve" som omkranser forgængelighed - uendelighed.

Ideen begyndte tilbage i 2011, da Natascha opdagede at hendes gamle kærlighedsbreve efter et skybrud var blevet våde og mange af dem ulæselige.

De våde breve var smukke og mindede om den flygtighed kærligheden også består af - og nu var de svære at læse.

Interessen for hvad der gemte sig følelser som kærlighed, lykke, vrede og jalousi fik Natascha til at spørge efter flere kærlighedsbreve fra sit netværk. Det er blevet til mange hundrede breve både håndskrevne, printede, tegnede og krøllede breve.

Natascha begyndte også et filmprojekt - en trilogi. Med en ihærdig indsats fra frivillige har hun stablet udstillingen op. Den første del foregik i Bådteatret, den anden del foregår i Skonnerten Linden på Nordatlantens Brygge, Christianshavn fra d. 31.januar - 4.feb.

I skonnerten er der kærlighedsbrev fra guld til loft, salon med oplæsning af breve af skuespillerne Martin Hestbæk og Dya Josephine Hauch  mfl., dialog med hjerneforsker Albert Gjedde, filosof Anne Marie Pahuus, en forfatter og en sexolog  og i kahytterne er der filmvisning og sanseoplevelser.

I udsendelsen fortæller Natascha Thiara Rydvald om sine tanker bag "Brændende Kærlighedsbreve" .

Udstillingen er åben fra 11-17 og salonen er fra kl.19.00. Link til Facebook

Mens udstillingen foregår kan publikum bidrage med egne breve eller de kan skrive nogle nye. Der er gratis porto fra Post Nord og postkort fra Go-Card.

Musikken Waiting Music er af komponisten Anders Filipsen, oplæsningen i udsendelsen er af Ditte Bertelsen og Emma Morgan Hemmingshøj,
 

MEDARBEJDER

Anne Eggen