Den røde sofa: Lotte Petri

Udsendelse d.26.sep. - 2.okt. 2015

Den Røde Sofa står i Cafe Retro i Knabrostræde i København og i den sidder i denne uge forfatteren Lotte Petri. Hun bliver interviewet af sin forfatterkollega Frank Egholm. Begge er medlemmer af Det danske kriminalakademi  og Frank Eghom er dertil formand for de faglitterære forfattere i Dansk forfatterforening. Lotte Petri fortæller om sit arbejde med hendes fire romaner inden for videnskabskrimi-genren, hvoraf den seneste er "Hvidt snit". Lotte Petri fortæller også om  den nyeste - endnu ikke udsendte - roman ”Djævelens værk”.

 

 

Næste program optages d. 1. oktober i Café Retro, hvor  Amdi Silvestri interviewes af redaktør Helle Tietgen. 

"A. Silvestri fortæller i Den Røde Sofa om sit forfatterskab, om også at skrive i de genrer, der bliver betragtet som underlødige, om noveller kontra romaner og om det enorme undergrundsmiljø, der bobler og syder i Danmark. Hør om parforhold, de levende døde, fremtidens muligheder og fantasiens overdrev.
A.Silvestri fortæller desuden om det vigtige i ikke at bedømme tekster på deres genre, om konstant at udvikle sig som forfatter og om det vanskelige i at komme ud over rampen med sine værker. A. Silvestri har vundet Niels Klim-prisen to gange og er bogaktuel med kortromanen Al kødets gang."
 

PROGRAMSERIE

Den røde sofa