Liv i landdistrikterne: Livtag med et image

Udsendelse d.7. - 13.november. 2015

Hvem skaber et negativt image af en landsdel? Svaret på det kan man måske finde i udsendelsen ”Livtag med et image”, i hvert fald siger arkitekt Philip Rasmussen, Nakskov, utvetydigt ”det er ”dårlig karma (…) at bruge egnen til at lave lortejournalistik”. Det handler om balance mellem metropol og opland og ikke udkant og selvcentrede storbyer, siger de tre medvirkende i udsendelsen.

I foråret meldte ikke mindre end 22.000 sig på en uge som fans på facebooksiden Lovestorm Lolland Falster, efter at TV2 havde sendt tv-serien ”På røven i Nakskov”, det kunne får folk op af stolene og fortælle om aktiviteter og gode historie.

Vedvarende energi, god landsbrugsjord, nye arbejdspladser i forbindelse med kommende anlæg og bevidst markedsføring og udvikling af innovative virksomheder er blot nogle af de mange aktiver og tiltag, der allerede er på Lolland og Falster. I udsendelser fortælle de tre medvirkende om de allerede eksisterende virksomheder og om dem, der kan ventes.

Medvirkende:
Leo Christensen, byrådsmedlem (L) og omviser på Visual Climate Center  Factory Lodge 
Mikkel Wesselhoff, direktør i BusinessLF    og
Philip Rasmussen, arkitekt og  indehavere af By og Landskab i Nakskov.

Vores samarbejdspartnere er Dansk Byplanlaboratorium, Økologisk Landsforening, Frie Bønder - Levende Land og Vedvarende energi

Tilrettelæggere er Anne Eggen, Bodil Grue og Kristina Grosmann Due.

Serien er støttet af: 

MEDARBEJDERE

Anne Eggen, Bodil Grue, Kristina Grosmann Due

PROGRAMSERIE

Liv i landdistrikterne